Tast Vertical

L’evolució de la Malvasia de Sitges

Tast Vertical 2022-01-17T10:26:49+00:00

La capacitat d’envelliment en ampolla

La Malvasia de Sitges presenta un equlibri desitjat entre l’acidesa i el sucre, factors clau per permetre una evolució en ampolla únic i distingit. Aquesta capacitat és la base del tast vertical que us proposem. Ampolles exclusives que veuen la llum per ser saborejades en un context d’anyades impossibles.
Quin sabor té una malvasia amb més de 20 d’anys d’envelliment?

Inclou

  • Visita guiada al CIM – Corral de la Vila i a la vinya urbana.
  • Tast vertical de diferents anyades de una selecció vins de Malvasia de Sitges més emblemàtics, acompanyat d’un complet piscolabis.

A triar entre :

Blanc Subur 2017, 2019 i 2020

Llegat Llopis 2016, 2017 i 2018

Malvasia dolça 2002, 2011 i bota seleccionada

Més detalls

Preu:

  • Blanc Subur: 45€ / Reduïda 39€
  • Llegat Llopis: 55€ / Reduïda 49€
  • Malvasia dolça: 59€ / Reduïda 52€

Durada: 120 minuts

Idiomes: Català / castellà / anglès

Grups: Mínim 4 pax (o facturació equivalent) màxim 20 pax

Consultar a:

Requereix reserva prèvia

RESERVAR

Vull reservar la Visita Tast vertical