Celebrem deu anys de la campanya ‘Apadrina un cep’

A principis de maig del 2010, des de la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, es va liderar un projecte de micro mecenatge per replantar uns ceps de Malvasia de Sitges a la parcel·la que hi ha en el mateix complex. Després d’arrencar les antigues vinyes, i de deixar dos anys el terreny en guaret, es van poder replantar quasi 700 ceps.

Les vinyes de l’Hospital són un tresor. Aquests ceps de Malvasia de Sitges són el patrimoni hereu del passat viticultor de la nostra vila. Gràcies a tots els padrins i padrines que van participar, Sitges i l’Hospital, segueix tirant endavant la responsabilitat de conrear, produir i comercialitzar aquesta varietat tan arrelada en el nostre territori i vertebradora de la nostra identitat.

És per aquest motiu que fem una crida pública a tots aquells que amb la seva aportació van fer possible replantar la parcel·la de l’Hospital, convertint-se així, amb els padrins i padrines dels ceps que avui dia segueixen produint la malvasia.

Us esperem el proper dissabte 25 de maig a les 19:30h a la jornada de portes obertes per a tots vosaltres a l’actual, i recent inaugurat, Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges, ubicat al Corral de la Vila.

Cal enviar un correu electrònic confirmant l’assistència a cim@malvasiadesitges.cat abans del 23 de maig.

2019-05-14T13:44:35+00:00 maig 14th, 2019|