El CIM acull el Fem Pop, un festival per reivindicar la dona en la indústria musical

Pop, gastronomia i Malvasia de Sitges. Aquesta és la combinació que hem preparat per a divendres 25, amb el festival Fem Pop, que acollirem a les instal·lacions del Centre d’Interpretació de la Malvasia, organitzat per l’Ajuntament de Sitges.

Es tracta d’un festival que reivindica la presència de la dona en la indústria musical. Les autores Raquel Lúa, UMA i Ama Dee composen un cartell que fusiona talent, joventut i gènere. Entre concert i concert, els assistents podran gaudir de degustacions gastronòmiques acompanyades de vins de Malvasia de Sitges.

Raquel Lúa. La joveníssima cantant de Barcelona és un altre diamant sortit del Taller de Músics, l’inacabable planter de talent d’on van sortir Rosalía i Andrea Motis, entre d’altres. Però malgrat les moltes comparacions amb Sílvia Pérez Cruz i la mateixa Rosalía, Raquel Lúa brilla amb llum pròpia. Si alguna vegada has tingut la sort de veure-la en directe, saps que és cosa seriosa. De les que canvien vides i descobreixen camins. Imprescindible.

UMA. Fa poc més d’un any aquesta joveníssima cantant de l’Empordà (filla de mare britànica i pare tailandès) va treure una cançó a Spotify. En temps rècord es va convertir en un hit de culte, arribant a més de mig milió d’oients. Ja ha signat per un segell discogràfic de Londres, i el món sencer l’espera amb els braços oberts. Estigueu atents, que un estel s’acosta.

Ama Dee. Què passa quan et passes la teva infància sencera escoltant a gospel i cantants com Nina Simone, Amy Winehouse i Lauryn Hill? La resposta està en la música de Ama Dee, una jove italiana que es va mudar a Barcelona fa dos anys. Està preparant el llançament del seu primer EP per a finals d’any, i els primers senzills aveïnen una bomba. Acosteu-vos-hi ara, abans que es converteixi en un punt inassolible d’un escenari llunyà.

Divendres 25 de setembre 2020

Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Plaça de Joan Duran i Ferret)

20.30h – Ama Dee

21.25h – UMA

22.20h – Raquel Lúa

Entrada 15€. Aforament limitat. Reserva la teva entrada (concert + sopar):

Compreu entrada aquí

2020-09-22T16:37:05+00:00 setembre 22nd, 2020|