El CIM com a espai cultural

Presentacions de llibres, tertúlies i contes infantils omplen l’agenda

El pati del Centre d’Interpretació de la Malvasia ha esdevingut un espai d’activitats culturals. Organitzades pel mateix centre o bé per altres entitats, en les darreres setmanes hem tingut el plaer d’acollir escriptors, actors i altres professionals de les arts escèniques, sigui en presentacions de llibres, en tertúlies teatralitzades o en espectacles infantils.

 

El Cicle Literari de Primavera –organitzat per l’Ajuntament, Òmnium i la Plataforma per la Llengua– s’ha aturat al CIM en dues sessions Ha estat per acollir les presentacions de dues escriptores que també han estat diputades, Jenn Díaz i Mireia Boya, i els seus llibres en clau de gènere: Dona i poder i Trencar el silenci, respectivament.

 

Un altre, Lletres i Vins –impulsat conjuntament amb les Biblioteques de Sitges– ens ha portat dos espectacles infantils i tertúlies i escenificacions que han tingut el vi com a teló de fons. Han estat protagonitzades pel narrador David Vila, l’actriu Gemma Sangermán i el músic David Puertas.

 

Paral·lelament, altres iniciatives, com el Mar de Malvasia (conjuntament amb Node Garraf i la Confraria de Pescadors) o la celebració del primer Consell Municipal Escolar de manera presencial, també han tingut el pati de les nostres instal·lacions com a escenari. Aquesta setmana, el CIM ha estat l’escenari de la presentació de la catorzena Festa de la Poesia de Sitges, que se celebrarà el primer cap de setmana de juliol.

2021-05-26T15:10:44+00:00 maig 26th, 2021|