El Llegat Llopis i la Malvasia Dolça atrauen l’atenció dels mitjans

Els portals Va de Vi (El Món), El Nacional i Luxeat han destacat en diferents articles en els darrers dies el Llegat Llopis i la Malvasia Dolça. Es tracta de tres articles que posen en valor els productes del Celler de l’Hospital i que, al mateix temps, destaquen la seva identitat com a vins arrelats al territori i fruit d’una llarga tradició.

Sota el títol Llegat Llopis 2016, la cara més seriosa de la Malvasia de Sitges, l’article de Va de Vi ressalta la solidesa d’aquesta varietat. El seu autor, Ramon Roset, subratlla que “el pas de boca està marcat per una bona frescor i per les aromes afruitades, madures i llamineres, en bona harmonia amb les aromes provinents del seu pas per bóta. Llarg i persistent”.

En uns termes similars s’expressa Meritxell Falgueres en l’article i vídeo Teoria i pràctica dels vins extravertits, a El Nacional, quan fa referència al Llegat Llopis: “aromes de raïm fresc, de roses i de ressons tropicals absolutament irresistibles”.

Per la seva part, el porta Luxeat destaca la Malvasia Dolça en un article de Bruno Tanino, que la defineix com “an elegant mistela (‘mistelle’) aged for years in traditional huge (600 liters) chestnut barrels whose silky touch and delicate but complex sweetness –cocoa butter, ripe plum, pine nut, etc.– makes you feel like if you were drinking Mediterranean Sea’s sun, saltpeter and history”.

Llegiu article de Va de Vi

Llegiu article d’El Nacional

Llegiu article de Luxeat

 

2020-08-19T15:49:10+00:00 agost 19th, 2020|