ADN Garraf – Tast 7/12 Vins en Diferents Materials

ADN Garraf: Vins en diferents materials

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) del Celler de l’Hospital, l’Escola d’Hostaleria de Sitges i Feten Wines han organitzat un cicle de tastos on el Massís del Garraf i la seva expressivitat en el vins són els protagonistes. I tot, embolcallat de relats i històries sorprenents del sector vitivinícola en aquesta zona de la marina del Penedès.

El sommelier i professor David Martínez i la historiadora i coordinadora del CIM, Alba Gràcia guiaran aquesta experiència enològica i patrimonial en diferents cellers repartits pel Massís del Garraf. El format del tast són de 5 vins anunciats, dos sorpresa, i un acompanyament de piscolabis.

7è TAST VINS EN DIFERENTS MATERIALS – 9 juliol 19h – Celler Torre del Veguer

Els vins que tastarem s’anunciaran aviat!

Els primers cellers d’època moderna del Massís del Garraf són actualment una punta de llança dels vins garrafencs. Cellers familiars i amb particularitats especials que ens permetran començar a tastar què significa el patrimoni enològic del Garraf.

AFORAMENT LIMITAT! Compra les teves entrades aquí.

FECHA

jul. 09 2022

HORA

7:00 pm - 9:00 pm

Leave A Comment