Cicle de Tastos Malvasia Power. 5/12 El vi dolç, l’origen de tot

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) organitza 12 tastos de les diferents varietats dels vins de Malvasia de Sitges, que permetran descobrir les diverses vinificacions i particularitats, així com la seva història i context, no únicament en l’àmbit local, sinó en el conjunt del Mediterrani.

Tastos conduits pel sommelier local i professor de l’Escola d’Hostaleria, David Martinez; i per la historiadora local i coordinadora del CIM, alba Gràcia.

Els tastos es faran al pati del Corral de la Vila – CIM, seguint les mesures sanitàries preventives.

Aquest cinquè tast està enfocat en la descoberta de cinc vins dolços de Malvasia de Sitges. El vi original que va fer famosa aquesta població, com la terra dels vins dolços. Reivindicar la part més tradicional de la malvasia també és sexy.

Cal comprar les entrades al link pendent.

Per a més informació: visites.cim@malvasiadesitges.cat

Telèfon: 93 379 7213 / 672 682 481

Preu: 28€

Català/castellà

FECHA

maig 29 - 30 2021

HORA

12:30 pm - 2:00 pm

localització

Pati del Corral de la Vila - CIM

Leave A Comment