La verema 2020 deixa un most d’alta qualitat

És temps de verema al Penedès; també a les nostres vinyes. En els darrers dies hem collit el raïm a la partida d’Aiguadolç i al mateix recinte de l’Hospital, amb un resultat especialment satisfactori tant per la qualitat com la quantitat del most obtingut. Han estat 16.217 quilos de raïms blanc, que superen la producció de l’any passat. Les primeres anàlisi apunten a un most d’alta qualitat, que fan preveure una altra anyada de reconegut nivell.

L’equip del celler de l’Hospital havia esmerçat esforços en intentar neutralitzar la invasió del míldiu, que ha atacat una part significativa de la vinya del Penedès. Tant a a Aiguadolç com al mateix Hospital l’afectació s’ha aconseguit posar-hi fre.

Paral·lelament, les mesures implantades en els darrers mesos per evitar que els senglars fessin malbé la producció també han resultat efectives. La instal·lació d’un doble fil elèctric, dels senyals acústics i lluminosos i d’un abeurador per a desviar l’atenció dels animals han permès salvar la producció.

2020-09-22T16:10:49+00:00 setembre 22nd, 2020|