L’art i la malvasia es donen la mà a Maricel

Quatre sessions mariden els dos patrimonis en un entorn privilegiat

La Malvasia de Sitges és una de les protagonistes del Sitgestiu 2022, el programa cultural dels Museus de Sitges. Els nostres vins són presents en bona part dels actes com a producte de degustació, ja sigui el Blanc Subur, el Llegat Llopis, el Monembàsia o la Malvasia dolça.

Però a més de la presència com a vi de referència, la Malvasia de Sitges és la protagonista de les sessions Malvasia, l’art entre el mar i el cel, una experiència de maridatge, que el passat mes de juny va guanyar el premi a la millor activitat enoturística cultural i social en els Premis Vinari 2022.

Malvasia, l’art entre el mar i el cel ofereix un recorregut al Museu de Maricel, on dos patrimonis es donen la mà: l’artístic i arquitectònic dels Museus i el de la Malvasia. L’acte és un recorregut per les diferents sales de Maricel que presenten obres vinculades a la història cultural i social de la vila i la manera en què, directament o indirecta, apareix vinculat a la producció vitivinícola de Sitges. Joan Roig i Soler, Joaquim de Miró, Santiago Rusiñol i Arcadi Mas i Fondevila aporten un escenari marcat per la lluminositat de Sitges, la salinitat del mar i el caràcter de la terra.

Els itineraris es fan en tres idiomes: a les 20h en anglès, a les 20.30h en castellà i a les 21h en català.

Maridatge d’art i vins al Museu de Maricel
Dijous 28 de juliol
Divendres 29 de juliol
Dijous 25 d’agost
Divendres 26 d’agost

2022-07-27T15:25:48+00:00 juliol 27th, 2022|