La Malvasia protagonitza un curs de vins

En col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges i l’Escola d’Enoturisme de Vilafranca del Penedès, l’Hospital ha participat al Curs de Vins orientat a conèixer els productes i saber explicar la història de cada territori, per tal d’aportar valor a les cartes de vins i millorar l’atenció i la credibilitat dels restaurants. La Malvasia de Sitges ha estat un dels vins inclosos en el curs.

El curs ha comptat amb el sommelier Ramon Francàs, especialista en vins, comarca i territori. S’han realitzat quatre sessions enfocades al tast de vins i maridatge amb productes tradicionals i de quilòmetre zero, i una última jornada d’examen amb presentació de les cartes dels restaurants. La tercera d’aquestes sessions s’ha celebrat al Corral de la Vila de l’Hospital de Sitges, on està previst que en els propers mesos s’obri el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges, que actuarà com element de difusió d’aquesta varietat.

L’objectiu d’aquest curs és professionalitzar, tecnificar i formar de manera assequible. La novetat d’enguany ha estat l’aprenentatge de la tècnica de l’storytelling, enfocada a compartir amb els clients tota l’experiència i la història que envolta el vi.

 

2019-02-28T16:45:26+00:00 febrer 28th, 2019|