• Malvasia de Sitges 100%. Ampolla de 0.75L.  
  • Malvasia de Sitges Dolça 2011. Vinyes de l’hospital, llegat històric. Ampolla de 0.50L. Criança oxidativa en bota de castanyer durant un període de 10 anys.
  • Malvasia de Sitges 100%. Ampolla de 0.75L.  
  • Malvasia de Sitges 100%. Vinyes de l’hospital, llegat històric. AÑADA 2017 Ampolla de 0.75L Criança sobre lies i “batonnage” a la bota, remogut de lies en el dipòsit. Es realitza el cupatge del vi de botes i dipòsit. Criança del vi en dipòsit amb les seves lies fines fins el seu embotellat.
  • Malvasia de Sitges 100%. Vinyes de l’hospital, llegat històric. Ampolla de 0.75L. Criança en ampolla de més de 40 mesos.
  • Malvasia de Sitges 100%. Vinyes de l’hospital, llegat històric. Ampolla de 0.50L Criança oxidativa en bota de castanyer durant un període d’entre 5 i 6 anys.
  • Malvasia de Sitges 100%. Vinyes de l’hospital, llegat històric. 2 ampolles de 0.75L. Malvasia Dolça: Vi de licor. Dolç de llarg envelliment. Amb adició directa al most de l’alcohol vínic. Malvasia Seca: Fermentació lenta i criança oxidativa en bota de castanyer. El producte final s’obté mitjançant la barreja de diferents anyades.
  • Malvasia de Sitges 100%. Vinyes de l’hospital, llegat històric. 3 ampollas de 0.75L Blanc Subur: Collita manual, raïm derrapat i maceració pel·licular amb fred de quatre hores dins la premsa, premsat fins obtenir el 60% de rendiment, desenfangat a 9 graus durant 24 hores en dipòsit isotèrmic, tràfec per començar la fermentació a 12 graus i un cop acabada la criança sobre lies durant tres mesos. Estabilització tartàrica i filtració. Monembrasia: Vi escumós obtingut per segona fermentació en ampolla del vi base de Malvasia de Sitges, segons el Mètode Tradicional o “Champenoise”. Llegat Llopis: Verema manual amb selecció a la vinya i mesa de selecció. Premsat de raïm prèviament refredat en càmera frigorífica a una temperatura entre 3° i 5 °C. Rendiment del 60%. Fermentació d’1/3 del vi en barriques de roure francès (durant 4 mesos) i 2/3 en dipòsit a temperatura controlada de 14 °C. Criança per separat fins el cupatge de tots dos vins.