BACK TO THE BASICS: MALVASIA PER TOTS SANTS

Un maridatge cultural de 5 malvasies.

CIM – Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)

Entrada 18€, inscripció prèvia aquí

Aforament: 30 pax

 

Malvasia dolça entesa com un element patrimonial en la celebració de Tots Sants, que transcendeix del territori català. La celebració de Tots Sants sempre ha estat vinculada a tradició enogastronòmica de tardor: fruits secs, pastissos, verdures de temporada i vi dolç. La Malvasia és vida, però també celebra la mort.

Tastarem…

  • PRS Malvasia 2020 – Pietro Beconcini (La Toscana, Itàlia) – Malvasia Lunga criança en ous de ciment
  • Vinsanto – Fattorie Melini (La Toscana, Itàlia) – Vi naturalment dolç criança en fusta
  • Malvasia vintage – Celler Barbeito (Madeira, Portugal) – Malvasia de Madeira dolça fortificada i envellida en roure francès 5 anys de criança
  • Malvasia semidulce 2022 – El Grifo (Lanzarote, Las Canarias) – Malvasia volcànica naturalment dolça
  • La centenària 2002 – Celler de l’Hospital (Sitges) – Malvasia de Sitges mistela criança oxidativa en castanyer

Maridatge maridat amb panellets elaborats i seleccionats pels alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Sitges IES Joan Ramon Benaprés.

FECHA

nov. 01 2024

HORA

6:00 pm - 8:00 pm

localització

Centre d'Interpretació de la Malvasia
Category

Deixeu un comentari