BACK TO THE BASICS: MALVASIA PER TOTS SANTS
Un maridatge cultural de 5 malvasies.
CIM – Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges (Sitges)
Entrada 18€, inscripció prèvia aquí
Aforament: 30 pax
Malvasia dolça entesa com un element patrimonial en la celebració de Tots Sants, que transcendeix del territori català. La celebració de Tots Sants sempre ha estat vinculada a tradició enogastronòmica de tardor: fruits secs, pastissos, verdures de temporada i vi dolç. La Malvasia és vida, però també celebra la mort.
Tastarem…
- PRS Malvasia 2020 – Pietro Beconcini (La Toscana, Itàlia) – Malvasia Lunga criança en ous de ciment
- Vinsanto – Fattorie Melini (La Toscana, Itàlia) – Vi naturalment dolç criança en fusta
- Malvasia vintage – Celler Barbeito (Madeira, Portugal) – Malvasia de Madeira dolça fortificada i envellida en roure francès 5 anys de criança
- Malvasia semidulce 2022 – El Grifo (Lanzarote, Las Canarias) – Malvasia volcànica naturalment dolça
- La centenària 2002 – Celler de l’Hospital (Sitges) – Malvasia de Sitges mistela criança oxidativa en castanyer
Maridatge maridat amb panellets elaborats i seleccionats pels alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Sitges IES Joan Ramon Benaprés.
Deixeu un comentari