L’agenda professional de La Setmana de la Malvasia

La Malvasia de Sitges adaptada als enòlegs, sommeliers, elaboradors, prescriptors, restauradors, professionals del turisme.

La Setmana de la Malvasia de Sitges té actes només per a professionals. Descobreix l’oferta d’activitats adaptada a cada perfil. La tercera edició de la Fira de Vins de Malvasia de Sitges per a públic especialitzat unirà productors, elaboradors, distribuïdors i restauradors amb premsa especialitzada. Diferents taules rodones reflexionaran sobre l’estat actual de l’enologia, l’enoturisme, el patrimoni, la història i la gastronomia de la Malvasia de Sitges. 

Fira Professional de Vins de la Malvasia de Sitges

Dilluns, 13 de novembre

De 16:00 a 20:00h.

CIM – Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges

Entrada: Inscripció per invitació. 

Tercera edició de l’espai on productors, elaboradors, distribuïdors i restauradors podran compartir coneixements de la Malvasia de Sitges. Una oportunitat única per presentar productes i crear xarxa. Una fira única i especialitzada en una sola varietal de raïm. 

Enoturisme i malvasia: jornades pedagògiques

Divendres, 17 de novembre

Espai per confirmar 

Entrada: 3€, Inscripció prèvia a Entrápolis

Malvasia de Sitges: playa de Oro.

De 9:30 –10:30 h.

De l’enoturisme en un entorn de sol i platja al turisme regeneratiu 

Slow food i Malvasia de Sitges

De 11:00 a 12:00 h.

De la protecció de la varietat com un Baluard a la consideració d’un vi net, just i bo.

La Malvasia de Sitges i el canvi climàtic

De 12:15h a 13:15h

Els perquès d’aquesta varietat adaptada que té resistència al canvi climàtic. Un acte organitzat amb la col·laboració de l’Escola d’Hostaleria Joan Ramón Benaprès i Slow Food Penedès Garraf .