Per cinquè any, la Festa Major de Sitges disposa de la seva beguda oficial que, com no podia ser d’una altra manera, és un vi de Malvasia de Sitges del celler de l’Hospital de Sant Joan Baptista. Es tracta del Blanc Subur Festa Major 24.
El Celler i el Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) ha tornat a apostar per una edició limitada de 300 ampolles de Blanc Subur, fet amb el 100% d’aquesta varietat ancestral, procedent de la collita del 2022.
L’etiqueta conté el cartell de la Festa Major d’enguany, de Jordi Abellán, una obra que destil·la romanticisme i que té la seva gènesi en els cartells que l’artista dibuixava de petit.
Cada ampolla té un preu de 16,50 euros i es pot adquirir a la paradeta de la Festa Major de la Comissió i a la botiga del CIM – La Malvaseria. També es pot degustar en aquests establiments i restaurants de la vila: Hotel Sabàtic, Costa Dorada, La Nansa, Bon Estar, La Salseta, Pic Nic, Sofía, La Gralla, El Castell i Sunway.
Les persones interessades en adquirir-lo, ho poden fer enviant un correu a cim@malvasiadesitges.cat o trucant al 672 682 48. Els comerços i restaurants han de posar-se en contacte amb Fetén Wines: rafa@fetenwines.com.