El Celler de l’Hospital distribueix 400 ampolles de l’emblemàtica varietat.

És un dels vins insígnia del Celler de l’Hospital de Sitges i s’hi ha invertit temps, feina i il·lusions, però ha volgut la pena. La nova edició limitada de la Malvasia de Sitges Seca –coneguda La Seca– ja és entre nosaltres, amb 400 ampolles d’ala qualitat.

Elaborat amb Malvasia de Sitges 100% i fermentant en barrica de castanyer, criança oxidativa i amb mínima filtració, la nova Seca ha modernitzat el seu perfil, tot mantenint els seus trets característics que el fan un vi distingit i especial. El seu to està marcat pel gust de la fruita seca, notes de plantes de muntanya, pell de cítrics, profunditat i frescor. Un vi ple de matisos, que arriba amb una ampolla plena de delicadesa, elegància, força i potència.

La nova edició de la Malvasia Seca es pot trobar a la botiga del Centre d’Interpretació de la Malvasia i en diferents establiments.