Ja tenim data per a la segona sessió de #MalvasiaPower. Serà dissabte 27 i diumenge 28 de febrer. Després de l’èxit de la primera convocatòria, celebrada l’últim cap de setmana de gener, en aquest segon capítol doblem també la degustació a dissabte i diumenge.
Aquest cop, les dues sessions estaran centrades en la malvasia des de la seva evolució a l’ampolla. Es tastaran cinc vins de cellers del Penedès: Celler Pardas (Torrelavit), Jané Ventura (El Vendrell), Vega de Ribes (Sant Pere de Ribes), Torre del Veguer (Sant Pere de Ribes) i Celler de l’Hospital (Sitges). L’acte se celebra al pati del CIM, respectant totes les mesures sanitàries. La temàtica anirà al voltant de l’evolució en ampolla d’aquesta varietat i s’acompanyarà de més relats i anècdotes històriques.
En la primera sessió, els assistents van degustar els vins de Malvasia de Sitges dels cellers Agustus Forum, Celler del Cesc, Parés Baltà, Oliver Viticultors i, òbviament, del Celler de l’Hospital.