Un tast exclusiu de vins dolços guanyadors del Concours Mondial de Bruxelles, amb el guiatge de Frederic Galtier.
Dia: Divendres, 17 de novembre
Hora: De 19:00 a 21:00
Lloc: Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges – (Google Maps)
VINS DOLÇOS SELECTES AMB RECONEIXEMENT MUNDIAL, A SITGES
Aquesta exclusiva activitat consisteix en un tast de vins dolços guanyadors del Concours Mondial de Bruxelles, de la mà del seu coordinador a Espanya i Catalunya Frederic Galtier.
El Concours Mondial de Bruxelles es celebra cada any, i és un espai on es seleccionen els millors vins internacionals en cada categoria en quatre sessions. L’any passat, vam tindre el gran honor de guanyar una medalla d’or a l’apel·lació de “Vino de la Tierra” amb la Malvasia Dolça 2011, i amb aquesta activitat volem donar a conèixer altres malvasies premiades, imprescindibles en el nostre viatge més internacional.
Acte organitzat amb la col·laboració de Concours Mondial de Bruxelles.
TAST DE MALVASIES PREMIADES
- Mavrodaphne 601 Reserve 2001 – Achaia Clauss (Grècia)
- Single Vineyard Malvasia 2019 – Henriques e Henriques – Vinhos S.A. (Portugal)
- Liquoreux 2019 – Château Renon (França)
- Vinsanto 2009 – Palazzo Vecchio (Itàlia)
- Zhaoxue Icewine 2016 – Zhaoxue Winery (China)
- Malvasia Dolça 2012 – Mistela blanca – Celler de l’Hospital (Catalunya)
QUÈ HAS DE SABER?
Entrada: 28€, amb inscripció prèvia a Entràpolis.