Els estudiants de Gestió Turística de la UB s’interessen per la Malvasia de Sitges

Els alumnes del Màster en Innovació de la Gestió Turística del CETT visiten les noves instal·lacions del Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM)

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM), que obrirà en les properes setmanes a l’Hospital de Sant Joan Baptista de Sitges, comença a despertar l’interès de diversos sector professionals vinculats al món enològic i turístic. El passat divendres, alumnes del Màster en Innovació de la Gestió Turística del l’Escola de Turisme i Hostaleria CETT de la Universitat de Barcelona (UB) van visitar les instal·lacions del Corral de la Vila de l’Hospital, que acollirà el CIM.

El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) neix amb la voluntat de difondre i apropar la història i la realitat de la Malvasia de Sitges al conjunt de la població. I aquest objectiu va actuar com a reclam en la visita que van realitzar una trentena d’estudiants de Gestió Turística de la UB, que forma experts en la gestió del turisme a partir de la posada en valor del patrimoni cultural i natural i, de manera especial, el patrimoni culinari i gastronòmic.

Durant la visita, Sira Puig, directora de Turisme de l’Ajuntament de Sitges, va exposar el model gestió que segueix el municipi i els seus plans de futur. Els alumnes també van protagonitzar una visita guiada per les instal·lacions que acolliran el CIM i van mostrar interès pel llegat de la Malvasia de Sitges que conserva l’Hospital, així com el seu nou projecte museològic i de difusió.

2019-03-21T13:40:13+00:00 març 21st, 2019|