Dos productes sibarites com ho son la Malvasia de Sitges i els Macarons, es donen de la mà en aquesta activitat dirigida per Nika Shevela, de Wine Alphabet, i Ruth Gou.
Dia: Dissabte, 18 de novembre
Hora: De 12:00 a 14:00
Lloc: Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges – (Google Maps)
LA MALVASIA I ELS MACARONS ENS OFEREIXEN UNA EXPERIÈNCIA SENSE IGUAL
L’opulència dels macarons juntament amb la Malvasia de Sitges, dos luxes delicats, però preciats. I és que podem comparar l’elaboració dels macarons amb la Malvasia: un procés minuciós, però que ens regala productes únics i característics de cadascuna de les seves respectives regions.
Aquest tast, de la mà de Nika Shevela, de Wine Alphabet, i la pastissera Ruth Gou és una oportunitat única per a conèixer la sinergia entre aquests dos productes.
Acte organitzat amb la col·laboració de Wine Alphabet.
TAST DE MALVASIA
Monembasia 2018 – Escumós tradicional – Celler de l’Hospital
PRS Beconcini 2018 – Vi blanc jove – Pietro Beconcini (DO Toscana)
Malvasia Dolça 2012 – Mistela blanca – Celler de l’Hospital
QUÈ HAS DE SABER?
Entrada: 28€, amb inscripció prèvia a Entràpolis.